20. lokakuuta 2020

Mikään ei ole varmaa, paitsi... (Kirjamessuarvonta!)

Pahoittelen pitkää radiohiljaisuutta! Elämäni on — kuten varmasti monella muullakin — ollut tänä vuonna kaaosta, eikä minulla ole yksinkertaisesti ollut kaistaa millekään muulle kuin kaikkein elintärkeimmälle.

Suoraan sanottuna olen tasapainotellut burnoutin partaalla sitten kesän, enkä valitettavasti näe tähän muutosta tämän vuoden puolella. Blogi jatkaa kyllä vielä toimintaansa; minulla on paljon, mistä minun pitäisi kirjoittaa, mutta sen aika ei ole nyt.

Sanotaan, ettei mikään elämässä ole varmaa paitsi kuolema ja verot, mutta näiden joukkoon on myös luettava jokavuotiset kirjamessut. Niin moni kirjallisuustapahtuma on peruttu, mutta nämä ovat onneksi siirtyneet verkkoon, mikä on ylityöllistetylle itselleni varsinainen pelastus. Kirja-alaa seuraavalle messupaneelit ovat aina kultaa, ja tänä vuonna keskustelu on kahta kiinnostavampi vallitsevan poikkeustilan vuoksi.

Jos Helsingin kirjamessut kiinnostavat mutta sinulla on liput yhä hankkimatta, minulla on jaossa viisi lippua tänä vuonna. Arvonta on auki 21.10. kello 23:59 asti (pahoittelen lyhyttä aikaikkunaa, tänään on ensimmäinen päivä kun olen ehtinyt istua koneelle kirjoittamaan).Jos lomake ei näy, voit avata sen myös tästä.

Käytän samalla tilaisuutta hyväkseni saadakseni teiltä piirun verran vertaistukea. Liekö kyseessä stressi, terveydelliset tekijät tai poikkeustila (tai yhdistelmä näitä kaikkia), olen kesästä asti kamppaillut kaiken luovuuden kanssa. Olen luvannut itselleni käsitellä asiaa syvemmin vielä omassa postauksessaan, heti kun itsekään tiedän, mitä asiasta oikein ajatella. Sillä välin olisi ihanaa kuulla, mistä luovuus muilla oikeastaan kumpuaa.

Enkä tarkoita nyt pelkästään kirjoittamista, vaan luovaa ajattelua ylipäätään. Mistä teille syntyy halu luoda?

Toivon, että vuosi on teillä mennyt paremmin kuin minulla. Kyllä tästäkin vielä selvitään — päivä kerrallaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä muut lukevat