7. elokuuta 2013

Kirjoittamispäiväkirja, osa 2

En ole tällä hetkellä läheskään tyytyväinen tekstini laatuun. Kirjoitan liian väsyneenä ja ilman selkeää kuvaa siitä, mitä olen tarinalta missäkin kohdassa hakemassa. Olen tähän mennessä korjannut pelkästään yhden sivun kohtuksen kahdesti niin runsaalla kädellä, että sen sisältö käytännössä muuttui kokonaan. Koko luku tulee näillä näkymin tarvitsevan samanlaista editointia ja vihaan ajatusta siitä, että minun täytyy työllä ja tuskalla pelastaa tekstistä se, mikä pelastettavissa on. Yritän tällä hetkellä lähinnä jatkaa kirjoittamista siihen asti, että löydän takaisin flow-tilaan. Kuitenkin koulu on jo ovella ja minun on pian jaettava henkiset voimavarani myös opintoihin liittyihin teksteihin, mikä usein uhkaa tappaa luovuuteni kokonaan. Tunnun tällä hetkellä yhä heiluvan uuden pitkän kirjoitusblokin ja inspiraation rajamailla.

Samalla minulla on huono omatunto siitä, että haluan kirjoittaa. Olen jäljessä opinnoissani eikä kirjoittaminen ole edistänyt asiaa lainkaan. Kirjoittaminen on minulle niin tärkeää, että on aivan liian helppoa laiminlyödä muita velvollisuuksia sen takia. Samalla kirjoitusblokin pelko näkyy hermostuneisuutena muissakin asioissa. Tai ehkä olen vain väsynyt.

Nyt takaisin kirjoittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä muut lukevat