31. elokuuta 2015

10 000 lukukertaa!

Tänään tämä blogi ohitti ensimmäisen suuren virstanpylväänsä, eli sivuja on luettu yhteensä yli kymmenentuhatta kertaa!* Aloitin blogin kirjoittamisen syksyllä 2013 eräänlaisena henkireikänä kun minusta alkoi tuntua, että jatkuva kirjoittamisesta puhumiseni alkoi käydä lähipiirilleni raskaaksi. Sen lisäksi että kirjoittaminen on joskus henkisesti haastavaa on myös valtavasti kysymyksiä, jotka heräävät kirjoittamistyön aikana. Minusta on ollut hauska huomata, että esittämäni kysymykset ja niihin hakemani vastaukset ovat olleet iloksi muillekin.

Haluan aivan erityisesti kiittää teitä, jotka olette aktiivisesti olleet kommentoimassa blogia ja jakamassa sitä sosiaalisessa mediassa eteenpäin. Teidän olemassaolonne on motivoinut minua postaamaan useammin ja ajattelemaan aiheita syvällisemmin, kuin muuten tekisin. Kannustuksenne on minulle tärkeää, joten kiitos.

Tässä vaiheessa minusta tuntuu, että blogi on kehittynyt pelkästä henkireiästä myös tiedonlähteeksi, jonne monet tuntuvat löytävän etsiessään tietoa julkaisualasta. Niinpä tämä on minusta hyvä aika kysyä, onko teillä lukijoillani aiheita, joita haluaisitte minun käsittelevän tai joista haluaisitte lukea enemmän. Haluan ettei tämä blogi ole vain itseäni, vaan myös lukijoitani varten. Palautetta voi jättää joko blogin kommenttiosiossa tai yksityisesti lomakkeella, joka löytyy täältä.

Hyvää syksyä kaikille!


* Erinäiset botit pois lukien. Bloggerin mittari tikittää jo yli 16 000:tta, mikä kertoo aika karua kieltä Internetin roskavirroista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä muut lukevat