19. joulukuuta 2013

En ole kuollut, poissa vain!

Hei te uskolliset lukijat, jotka olette vierailleet blogissa siitä huolimatta, ettei sitä ole päivitetty hyvään aikaan. Olen tällä hetkellä keskittynyt yliopiston tuleviin pääsykokeisiin (jos minusta vaikka tulisi kielitieteilijä) eivätkä henkiset resurssini ole riittäneet sekä elämän että blogin pyörittämiseen. Teen parhaillani elämän sivussa taustatutkimusta romaaniani varten, mihin palaan myöhemmin.

Lupailin myös jakavani muistiinpanoni Helsingin Kirjamessuilta ja tuo lupaus on vielä lunastamatta. En siis suinkaan ole unohtanut lupausta, vaan palaan asiaan vielä ajan kanssa. Ehkä on hauskaakin palata myöhemmin takaisin muistelemaan mitä kirjamessuilla puhuttiin, niin että samaa henkeä voi jakaa muullekin vuodelle.

Sillä välin kun olen poissa, suosittelen lämpimästi K.M. Weilandin Helping Writers Become Authors -blogia. Weiland päivittää blogiaan lähes päivittäin ja jakaa arvokkaita niksejä ja kokemuksia kirjailijan uraltaan.

Ja lopuksi kaikille romaanien kanssa kamppileville herkuksi Chuck Wendingin blogin herisyttävän hauska helmi The Life Cycle Of A Novel. Jaksamista kirjoittamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä muut lukevat